Senaste nytt

Förstärkning inför hösten!

Inför hösten förstärker vi nu på VVS med två nyutexaminerade högskoleingenjörer ifrån Chalmers. Varmt välkomna Jesper Ström och Oscar Hermansson som börjar hos oss efter sommaren!

  Jesper Strom Oscar Hermansson
  

Ny Miljösamordnare hos oss i juni!

Vi välkomnar Daniel Andreasson som i juni börjar hos oss som Miljöbyggnadssamordnare. Daniel är nyutexaminerad ifrån KYH Göteborg - Miljösamordning Byggnader. Varmt välkommen. 

Daniel Andreasson

Vi söker miljösamordnare!

Är du vår nästa miljösamordnare och miljöberäkningsingenjör?

Intresserad? Gå då in under karriär och läs mer om vårt karriärserbjudande.

Bitr Miljösamordnare sökes

Solros

Vi söker nu biträdande Miljösamordnare.
Gå in under "karriär" på hemsidan och läs mer.

Välkommen Sofie

Vi välkomnar Sofie Fredheim till Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark. Sofie som tidigare arbetat för Sweco börjar hos oss 1/9.

sofie.fredheim

Hoppet = 70% minskad klimatpåverkan!

 Hoppet word

Hoppet - ett innovationsprojekt för fossilfri byggnation!

Nu är det lite drygt ett halvår sedan vi hade en nyhet om förskolan Hoppet. Projektet har sedan dess arbetat vidare med en systemhandling och har precis påbörjat bygghandlingsprojekteringen.

Nu har vi dessutom fått beräkningsresultatet från de klimatberäkningar som genomförts och glädjande visar dessa att det arbete som genomförs har stor positiv inverkan på byggnadens klimatpåverkan jämfört med en jämförbar skola i Göteborg. Beräkningar visar att Hoppet når en minskad klimatpåverkan på nära 70 % för de stora byggdelarna.

Ingenjörsbyrån Andersson & Hulmark är med och projekterar VVS-installationerna samt Styr- och Övervakning i förskolan. Vi ansvarar även för Energi och Inomhusklimat.

Vi är stolta över att få vara med i detta spännande och viktiga projekt. Förhoppningsvis ger detta projekt ett avtryck inom branschen för framtiden.

Välkommen Staffan

Vi förstärker för framtiden! Vi välkomnar idag Staffan Sjöberg. Staffan har flera års erfarenhet av VVS-projektering men kommer även bli en förstärkning inom energi och miljöområdet.

Nya medarbetare 2020

Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark förstärker inom VVS. Idag välkomnar vi Kalle Gustafsson (tidigare Rörkonsult i Uddevalla AB). I februari börjar även Mattias Eriksson, nyutexaminerad VVS-ingenjör Newton Yrkeshögskola.
Varmt välkomna båda två!

Vi söker fler medarbetare!

Ingenjörsbyrån Andersson och Hultmark behöver förstärka med fler erfarna och kompetenta medarbetare.
Är du intresserad av nya utmaningar så gå in under vår karriärsida och läs mer om ansökan.

Hultmark prisad av Svensk Solenergi

Vi gratulerar Göran Hultmark (en av grundarna till Ingenjörsbyrån Andersson och Hultmark) till det förtjänstdiplom som utdelades vid årsmötet för Svensk Solenergi. Svensk Solenergi 30 års jubilerar även i år. Förtjänstdiplomet beskriver Görans mångåriga (med start 1982) utvecklingsarbete inom solenergibranschen.