Senaste nytt

Välkomna Oscar och Tim

Andersson och Hultmark välkomnar två nyutexaminerade ingenjörer ifrån IUC. Varmt välkomna Oscar Fri och Tim Fredell som börjar hos oss idag.

Rejlers och Andersson & Hultmark i samarbete

 

Andersson & Hultmark och Rejlers inleder nära samarbete  

Efter flera gemensamma, framgångsrika projekteringsuppdrag inom byggbranschen fördjupar
Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark och Rejlers samarbetet och tecknar ett långsiktigt samverkansavtal.

Företagen matchar varandra på ett unikt sätt och vi får tillsammans en mycket stark installationskompetens att erbjuda kunder över hela landet, inte minst i den dynamiska Göteborgsregionen.
Heltäckande kompetens inom installation med experter inom flera teknikområden.

Fler och fler kunder vill ha färre kontakter i sina multidisciplinära projekt och med detta samarbete får dom en färdig, samordnad lösning för alla kompetenser som behövs för projektering av installationerna i en byggnad.

Rejlers är ett av Nordens största teknikkonsultbolag. Rejlers Building jobbar med installationsprojekteringsuppdrag, utredningar, kontroll och besiktning inom el, tele, kommunikationsteknik, fastighetsautomation, säkerhet och energianvändning.

Vi anser att Rejlers är en av de absolut starkaste konsulterna inom sitt område och vi är väldig glada för detta fördjupade samarbete. Vi har kompletterande erbjudanden inom VVS, styr och övervakning, sprinkler, energianvändning, miljösamordning, brand och risk.
Båda företagen har ett gott rykte på marknaden och tillsammans får vi ett oerhört starkt erbjudande som bör attrahera flera byggföretag och fastighetsägare.

 

För mer information kontakta:

Tobias Bodén, vd Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark

Jonas Holmstedt, divisionschef Buildings Rejlers Sverige

 

Valkyria - Liseberg

Lisebergs nya åkattraktion öppnar på fredag 10/8. Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark har varit med och projekterat luftbehandling, röranläggning, styr- och övervakning för stationshuset samt tunneln. I röranläggning ingick även ett större tryckluftssystem samt dimridå tillhörande attraktionen.