Karriär

karriär

Andersson & Hultmark vill vara bäst! För att vi ska lyckas med det lägger vi stor vikt vid att utveckla dina kunskaper såväl som att ge dig möjlighet att utveckla dig som person. Vi hjälper dig att hitta rätt förutsättningar för att du ska kunna överträffa våra kunders förväntningar och vi utmanar dig för att du ska kunna överträffa dina.

arbetsplats & kultur

Våra medarbetare har alla en stor vilja att utvecklas. Vi har tillsammans skapat en organisation som bygger på delaktighet, transparens och strävan efter att alltid utmana. 
Hos oss på Andersson & Hultmark hittar du ett bra arbetsklimat blandat med en stor portion ödmjukhet och humor.


Vi söker VVS-Ingenjörer

Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark AB etablerades 1982. Vi är ett fristående teknikkonsultföretag inom installations- och energiteknik. Sedan starten har vi medverkat i utvecklingen av sol- och lågenergisystem.
Företaget har ett femtiotal anställda. Vi sitter i fräscha lokaler vid Majnabbe i Göteborg.

Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark är inne i en expansiv fas och vill nu utöka organisationen
inom VVS-området. 

Vi söker dig

För att möta våra kunders efterfrågan på våra tjänster söker vi dig som är högskole- eller civilingenjör.
Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har arbetat i ett år eller mer med projektering, gärna med tidigare kundansvar.

Du som är en ansvarfull person med engagemang kring projektledning/projektering. Du blir en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av vårt företag.

I arbetet ingår allt från utredningar i tidiga skeden till projektering samt besiktning och uppföljning i förvaltningsskedet.

Vi värdesätter en hög social kompetens, affärsmässighet och en god teknisk kunskapsnivå.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor ställs till:
VD Tobias Bodén, 031-704 25 00 eller via e-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark AB
Tobias Bodén
Elof Lindälvs gata 1
414 58 GÖTEBORG

 

karriar fotbild

Fasaden